Adriatic Dreams Apartmani

Ovo su novootvoreni apartmani, smješteni svega 100m od prelijepe plaže Veliki Pijesak na jednom od najljepših djelova Barske rivijere i Crnogorskog primorja.


Sa ponosom i zadovoljstvom možemo da se pohvalimo time da smo kategorizovani sa 4 zvjezdice, čime svim svojim potencijalnim gostima nudimo visok stepen usluge smještaja u našem objektu.
Svojom opremljenošću i kvalitetom zadovoljiće ukuse i najprbirljivijih gostiju a tišinom i topliom će Vam pružiti nezaboravno ljetovanje u ovom prelijepom mjestu. Svi oni koji žele da pobjegnu od gužvi i vrućina na plažama i da u prijatnom ambijentu uživaju tokom ljetnjeg dana, imaju mogućnost korištenja našeg velikog bazena sa kompletnim imobilijarom, koji je smješten tik uz objekat.

Objekat ima recepciju, moderan lift, elektronske kartice (ključeve) koje svim gostima garantuju siguran boravak u apartmanima, potpuno besplatan internet, satelitsku televiziju sa preko 150 kanala, klima uređaj, sef za lične stvari, mrežicu za sušenje veša, potpuno opremljenu mini kuhinju, moderna kupatila i sve ostalo čime bi Vaš boravak učinili što ugodnijim.

Za sve naše goste obezbijeđen je i potpuno besplatan parking prostor u dvorištu objekta a ujedno smo i mislili i za naše najmlađe, kojima smo posvetili poseban prostor pored objekta i za njih napravili igralište sa ljuljaškama i toboganima.
Takođe svim gostima je na raspolaganju uslužno korištene roštilja koji se nalazi iza objekta, gdje u hladovini velikog hrasta mogu pripremiti specijalitete po svojoj želji.
Kako bi boravak bio što ugodniji i opravadao naše 4 zvjezdice svakodnevno od 08-20 časova Vam je na raspolaganju naše osoblje na recepciji kao i  spremačice i pokušaće da izađe u susret svim Vašim potrebama i zahtjevima.
Iako novi u ovom poslu pokušaćemo da Vam učinimo boravak što boljim i kvalitetnijim u našim apartmanima, te da Vas otpratimo zadovoljne u nadi da ćete nam se vraćati svake godine a mi da Vas pamtimo kao prijatne goste a ujedno i kao prijatelje naših apartmana.
Dobro nam došli !

Parking
Recepcija
WiFi
Bazen
Igralište
Sef
 
Lcd Tv
  
Klima
  
Roštilj
 
Terasa
 
Kuhinja
 
Lift
 


Kontakt informacije


Adresa

Crna Gora
85000 Bar, Veliki Pijesak

Telefon

+382 69 68 64 68
(Viber)

E-mail

adriaticdreams.bar@gmail.com

Facebook

Instagram

Youtube

Google+


Sva prava zadržava ADRIATIC DREAMS ©
Design by KABARILO