Lux

Apartman


Kao i što ime kaže, Lux, tako je i opremljen ovaj apartman. Svojom prostranošću i toplinom učiniće Vaš boravka prijatnim i osjećaćete se kao u svom domu.


Želite komfor, prostranost apartman tokom svog odmora?!

U prilici smo da Vam ponudimo nešto takvo, naš Lux apartman. Apartman površine 55m2, sa prostranim dnevnim boravkom opremljenim modernim namještajem, lcd i satelitskom televizijom sa preko 150 kanala sa čije se terase pruže predivan pogled  na ambijent netaknute prirode koji će Vas nakon napornog i vrelog dana u potpunosti opustiti.
Za one koji žele da nešto pripreme za jelo ili pripreme neki prirodni napitak, tu je potpuno opremljena moderna mini kuhinja koja posjeduje i najmanju sitnicu potrebnu za ugodan boravak.
Apartman ima i prostranu spavaću sobu sa bračnim krevetom i kliznim ormarom za garderobu, a ujedno i posjeduje zasebnu terasu sa koje se pruža opuštajući pogled na okolinu, tako da možete dok uživate u ispijanju kafe ili čaše vina uvjek posmatrati svoju djecu dok uživaju na našem otvorenom bazenu ili dječijem igralištu koji je tik uz objekat.

GalerijaSadržaj apartmana


Veličina: 55m2
Pogled: More / Bazen
Popunjenost: 4+1 osoba
Spavaća soba: Da
Bračni krevet: Da
Room service: Da

REZERVACIJA


Video galerijaKontakt informacije


Adresa

Crna Gora
85000 Bar, Veliki Pijesak

Telefon

+382 69 68 64 68
(Viber)

E-mail

adriaticdreams.bar@gmail.com

Facebook

Instagram

Youtube

Google+


Sva prava zadržava ADRIATIC DREAMS ©
Design by KABARILO